Help Mee

Help Mee– Fanga Musow

Er zijn veel verschillende manieren waarop Fanga Musow geholpen kan worden. Elke bijdrage is welkom en helpt vrouwen en kinderen zonder geldige verblijfsvergunning op weg naar een betere toekomst.

Kindermiddag

Als vrijwilliger kun je veel verschillende dingen doen om de vrouwen en kinderen te ondersteunen. Wie weet heb jij een speciale vaardigheid die de vrouwen of kinderen stimuleren, laten lachen of helpen met zich verder ontwikkelen. Jouw inbreng doet iets groots.

Iedere woensdagmiddag kijken we verwachtingsvol naar het weer. Blijft het zonnig? Trekt de regen weg?
Voor de kinderen bij Fanga Musow organiseren vaste vrijwilligers iedere woensdagmiddag ‘de kindermiddag‘. Tijdens deze middag staan plezier en het echt kind kunnen zijn centraal. Het is ook een moment waarop de kinderen leuke momenten samen kunnen beleven en ruzies en frustraties uit kunnen spreken.
Het liefst gaan we naar buiten! Naar een speeltuin, naar een park om te spelen met water of naar een kinderboerderij.
Als het te koud is of regent dan gaan we binnen leuke dingen doen. De kindermiddag helpt de kinderen zich zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen.
Wil je als vrijwilliger aan de slag bij de kindermiddag?
Voor de meest actuele vacatures, kijk op Utrechtse Vrijwilligers Centrale.

Meld je aan, of bel 030 6624260 of maal naar info@seguro-opvang.nl

Sponsorloop – loop mee voor Fanga Musow

Op 20 september vanaf 14:00 gaan we lopen en wandelen voor de kwetsbare vrouwen en kinderen die tijdelijk bij ons wonen.
Jij kunt ook meelopen of wandelen. Meer informatie volgt binnenkort.
Het geld dat jij ophaalt gebruiken we voor extra activiteiten en opleidingen. Verder willen we de vouwen die onze opvang verlaten een zetje in de rug meegeven. Dat geld kunnen ze goed gebruiken bij de volgende stappen deze in hun leven na Fanga gaan zetten.

Neem alvast contact op, bel of mail ons:  030 6624260 / info@seguro-opvang.nl

Fietsles

Sommige van onze bewoonsters kunnen nog niet fietsen.

Help jij hen om te leren fietsen?

In fietsstad Utrecht heb je een groot voordeel als je een fiets hebt en daadwerkelijke kunt fietsen. Als vrouwen kunnen fietsen zijn ze veel mobieler en kunnen ze sneller zelfstandig worden. Tijdens hun verblijf bij Seguro krijgen allen vrouwen een fiets in bruikleen. Dan helpt heel erg als je ook kunt fietsen.

Bel of mail ons:  030 6624260 / info@seguro-opvang.nl.

Spaarhuis

Financiële Ondersteuning

Het bestaan van Fanga Musow wordt vooral bekostigd door donaties van particulieren en fondsen. Je steun is dus hard nodig voor deze sterke vrouwen in een kwetsbare positie. Er zijn verschillende manieren waarop je Fanga Musow financieel kunt ondersteunen.
Je kan een eenmalige gift doen. Elke donatie is welkom en helpt ons te investeren in een betere toekomst voor de vrouwen en kinderen. Kijk hier voor meer informatie.
Met een vaste donatie kun je er voor zorgen dat een kwetsbare groep vrouwen en kinderen een veilige opvang vindt waar ze kunnen groeien naar een meer stabiele toekomst waar veiligheid en onderdak voor hen niet langer ter discussie staan. Kijk hier voor meer informatie.
Natuurlijk is het ook mogelijk om een schenking via een testament te doen.

Klik hier voor praktische informatie.