Psychologie student doet ervaring op

Elke keer raakt het mij opnieuw als een vrijwilliger binnenkomt, die vertelt dat het kinderwerk hem zoveel gegeven heeft. Vanuit zijn studie Psychologie heeft Jesse vooral veel theorie geleerd. Als kinderwerker in de praktijk van het Fanga huis bij Seguro heeft hij andere levensinzichten gegeven. Hij geeft aan veel geleerd te hebben op pedagogisch vlak en om te zien welke impact een vluchtverhaal, onzekerheid en onveiligheid kunnen hebben op het leven van een moeder en kind.

Lees meer: Interview met vrijwilliger Jesse

Anneke is Utrechter van de week!

In het kader van onze crowdfunding proberen wij meer bewustwording te creëren voor ons werk.
Bijzonder dat de lokale krant onze vrouwen, en ook een van onze medewerkers,  centraal wil zetten.
Deel het nieuws overal en vraag de mensen om in actie te komen.

Lees het artikel hier:

artikel In de buurt

Kind in Beeld

Geef Leefgeld, geef leven

Onze crowdfunding is online!

Dit jaar willen wij jullie mee laten kijken in het leven van de ongedocumenteerde vrouwen.
Sta eens stil bij de vanzelfsprekendheid waarmee jij keuzes maakt, jij werkt, studeert en je boodschappen doet. Hoe anders is het als je hier niet mag zijn en je je grip op je eigen leven makkelijk kwijt raakt.
Leefgeld geeft dat je zelf weer mag kiezen wat je koopt, eet en drinkt. Het helpt de vrouwen op weg om weer regie te krijgen over hun eigen leven.  In deze video heeft journalistiek student Fleur Kleinhuis de Fanga vrouwen in beeld gebracht.  Kijk,  laat je raken, bouw mee aan hun toekomst.

https://whydonate.nl/fundraising/leefgeld-voor-de-fanga-vrouwen/nl

Fanga nieuwsbrief 2017 is uit

nieuwsbrief Fanga dec 2017

De Fanga Musow nieuwsbrief over 2017 is uit!

Laat je meenemen in de verhalen van dit jaar.  Je kunt de update lezen van alle bewoners hun verhaal. Je ziet mooie Fanga momenten door de ogen van vrijwilligers, stagiaires en medewerkers. Lees en deel ons verhaal.

In 2018; een nieuwe vormgeving.
Fanga Musow heeft vanaf de start in 2005 altijd de Fanga nieuwsbrief gehad. Hiermee worden alle betrokken, fondsen en donateurs bijgepraat over alle ontwikkelingen binnen het Fanga Musow huis.  Dit jaar is de laatste versie op papier gedrukt en verspreid. Vanaf volgend jaar komt de nieuwsbrief vaker uit, alleen dan wel digitaal.  In de nieuwe nieuwsbrief wordt ook aandacht besteed aan de mannenhuizen. Het wordt dan de Stichting Seguro nieuwsbrief.