Help Mee

Home / Help Mee

Help Mee– Fanga Musow

Er zijn veel verschillende manieren waarop Fanga Musow geholpen kan worden. Elke bijdrage is welkom en helpt vrouwen en kinderen zonder geldige verblijfsvergunning op weg naar een betere toekomst.
Vrijwilliger

Vrijwilligerswerk

Als vrijwilliger kun je veel verschillende dingen doen om de vrouwen en kinderen te ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan: taallessen, helpen met klussen, helpen met leren fietsen, meedoen met een sponsoractie en zo nog veel meer. Wie weet heb jij een speciale vaardigheid die de vrouwen of kinderen stimuleren, laten lachen of helpen met zich verder ontwikkelen. Jouw inbreng doet iets groots:

Ook kun je contact opnemen met de Utrechtse Vrijwilligers Centrale voor de meest actuele vacatures.

Start je eigen Sponsoractie

In 2015 heeft deze toiletkar op Koningsdag veel geld opgehaald, geheel op uitnodiging en in samenwerking met woongroep Predikherenkerkhof. Van jong tot oud, van kleine tot grote acties, veel mensen hebben zich hard gemaakt voor de Fanga vrouwen. Ik denk aan twee jonge meisjes die cakejes bakken en verkopen op hun school. En een actieve vrijwilliger die met haar koor optreedt en de opbrengst ervan aan Fanga geeft. Waar word jij enthousiast van?

Actie van dit Moment

Momenteel verzamelen we 10 (gebruikte) laptops om de vrouwen de mogelijkheden te geven hun computer- en taalkennis uit te breiden.  Schenk een laptop en help daarmee te zorgen voor een betere toekomst voor de vrouwen en kinderen. Op facebook houden wij je op de hoogte van de behaalde score.

Spaarhuis

Financiële Ondersteuning

Het bestaan van Fanga Musow wordt vooral bekostigd door donaties van particulieren en fondsen. Je steun is dus hard nodig voor deze sterke vrouwen in een kwetsbare positie. Er zijn verschillende manieren waarop je Fanga Musow financieel kunt ondersteunen.
Je kan een eenmalige gift doen. Elke donatie is welkom en helpt ons te investeren in een betere toekomst voor de vrouwen en kinderen. Kijk hier voor meer informatie.
Met een vaste donatie kun je er voor zorgen dat een kwetsbare groep vrouwen en kinderen een veilige opvang vindt waar ze kunnen groeien naar een meer stabiele toekomst waar veiligheid en onderdak voor hen niet langer ter discussie staan. Kijk hier voor meer informatie.
Natuurlijk is het ook mogelijk om een schenking via een testament te doen.

Klik hier voor het persoonlijk verhaal van Ineke en kijk hier voor praktische informatie.